image

Juridisch advies

Aan iedere stap die je als mens en ondernemer zet kleven juridische aspecten.
image

Juridisch advies

Hoe zaken juridisch bepaald zijn in jouw onderneming hangen af van de keuze en inhoud van de rechtsvorm, de ondernemingsstructuur, de inhoud van de algemene voorwaarden, opdrachtbevestigingen en allerlei andere overeenkomsten en documenten die je hebt opgesteld. Wees daarom erg kritisch voor tijdige en juiste vastlegging van zaken. Als alles goed gaat is er niets aan de hand maar als het misgaat dan is wat daarin staat leidend.

Datzelfde geldt voor persoonlijke aangelegenheden. Ook daar komen veel zaken en omstandigheden voor met een behoorlijke juridische impact. Denk maar aan het krijgen van kinderen, een huwelijk, een echtscheiding of de bedrijfsoverdracht van je familiebedrijf aan je kinderen.

Wij behoeden je voor juridische valkuilen en begeleiden je bij een veilige invulling van je juridische positie. Zowel zakelijk als privé. Met gebruikmaking van externe deskundigheid als vraagstukken buiten onze deskundigheid liggen.

Bij dit alles blijven we ook voortdurend zicht en grip houden op de fiscale en financiële gevolgen van een en ander. Een advocaat krijgt die rol immers niet ingevuld, terwijl die vaak o zo belangrijk is.

Heb je een vraag over het bovenstaande?