image

Ons advies

Tijdens de ups en downs van het ondernemen staan we je graag bij.
image

Met raad en daad. Betrokken en dienstbaar.

We zijn jouw partner en bieden je begeleiding en ondersteuning bij het oplossen van fiscale, juridische en financiële vraagstukken. We hebben vele tientallen jaren deskundigheid en ervaring opgebouwd en kennen dan ook het klappen van de zweep. En waar die deskundigheid en ervaring eindigen, schakelen we op het juiste moment de juiste experts uit ons netwerk in. Wat er ook op je pad komt, jij focust op gedreven en slim ondernemen. Jij onderneemt, wij ontlasten je daarbij.

Met raad en daad. Oprecht betrokken en dienstbaar. Creatief en oplossingsgericht. Linksom of rechtsom, er komt altijd een oplossing!

Val terug op onze brede en diepe financiële, fiscale en juridische kennis. Kennis van investeringsvraagstukken, het optuigen van een ondernemingsstructuur, de herstructurering van een bestaande structuur, de jaarlijkse fiscale reguliere advisering en finetuning. Maar ook van privé-aangelegenheden zoals de fiscaal optimale invulling van jouw inkomens- en vermogenspositie. In privé moet je immers uiteindelijk (ook) voelen wat de lol van ondernemen is.
Benut ook onze kennis van financiële planning, huwelijkse voorwaarden, testamenten, begeleiding bij echtscheiding of nalatenschapsplanning.

Onderneem fiscaal optimaal en met een goede nachtrust dankzij onze fiscale kennis van inkomsten-, vennootschaps-, omzet-, overdrachts-, loon-, schenk- en erfbelasting tot en met gedoe met de fiscus. Ook bij belastingcontroles, bezwaar- en beroepsprocedures staan we ons mannetje!

Kortom, wij zijn er voor je!

Neem contact op