Internationale alliantie

In 2018 is Schooten Advies lid geworden van XLNC, een nieuwe wereldwijde alliantie van onafhankelijke lokale kantoren
image

Founding member

Omdat wij in ons klantenbestand en onze regio een toename zien van grensoverschrijdende ondernemingsactiviteiten is het van toegevoegde waarde om aansluiting te hebben bij een internationaal netwerk. Hiermee bereiken we dat wij ondernemers die buitenlandse activiteiten gaan ontplooien, sneller en gerichter in contact kunnen brengen met lokale accountants-, belastingadvies- en advocatenkantoren.

In 2018 zijn we daarom als ‘founding member’ lid geworden van XLNC, een nieuwe wereldwijde alliantie van onafhankelijke lokale kantoren met een vergelijkbaar serviceniveau en tariefstructuur als het onze.
Als je meer informatie wilt hebben over XLNC of in contact wilt komen met een van de aangesloten kantoren, neem dan contact op met Marcel Koehler of Patrick Steeghs.

XLNC Founding member


Als onafhankelijk lid van XLNC, een internationale alliantie van internationale, zelfstandig opererende accountants-, advies- en advocatenkantoren, kunnen wij internationale begeleiding bieden. Via XLNC hebben we toegang tot experts over de hele wereld die advies kunnen geven over lokale wet- en regelgeving, compliance en overige ondernemingsvraagstukken. Wij zijn er immers om jou snel en deskundig te adviseren en begeleiden ongeacht waar je ondernemingsavontuur je brengt.


Raadpleeg voor meer informatie de website van XLNC (www.xlnc.org).

XLNC - Contactpersonen


Marcel Koehler
Accountant/partner
marcel.koehler@schootenadvies.nl

Patrick Steeghs
Fiscalist/partner
patrick.steeghs@schootenadvies.nl

XLNC - Disclaimer

XLNC is een wereldwijde alliantie van onafhankelijke professionele accountants-, advies- en advocatenkantoren. XLNC, opgericht naar Zwitsers recht, treedt niet zelfstandig naar buiten op, voert uitsluitend de bestuurlijke kerntaken van de alliantie uit en biedt daarom geen juridische, audit- of andere professionele diensten van welke aard dan ook aan derden. Dergelijke diensten worden uitsluitend aangeboden door de bij XLNC aangesloten leden in hun eigen geografisch gebied. XLNC en haar leden zijn juridisch volledig onafhankelijke en afzonderlijke entiteiten zonder enige juridische of feitelijke verbondenheid met daaruit voortvloeiende rechten of verplichtingen . Deze entiteiten mogen niet worden geïnterpreteerd als moedermaatschappij, dochteronderneming, partner, joint venture, agent of netwerk. Geen enkel lid van XLNC heeft enige verplichting om XLNC of een ander XLNC-lid op welke manier dan ook te verplichten of te binden, evenmin heeft XLNC een dergelijke bevoegdheid om een ​​lid te verplichten of te binden. Alle XLNC-leden zijn onafhankelijke bedrijven, en verlenen daarom hun diensten allemaal volledig voor eigen rekening en risico, zonder enige betrokkenheid van XLNC en / of andere XLNC-leden.

Doing business in the Netherlands?
Download our manual.