image

Klantverhaal: Willy van den Boer, Brabob en Grondbank de Kempen

“Het werkt voor ons erg prettig als een accountantskantoor alle disciplines in huis heeft. Maar wat ik nog belangrijker vind in de samenwerking zijn de mensen achter het bureau. Mensen die de ondernemer begrijpen. No-nonsens mensen met gezond boerenverstand. Accuraat, betrouwbaar en plezierig in de omgang. Kenmerkend voor de ondernemende mensen bij Schooten Advies.


Onze kennisgedreven organisatie werkt in een hele kleine nichemarkt met heel veel specialistische kennis.

De lijnen lopen dan ook anders dan in andere bedrijfstakken. Om een voorbeeld te geven: normaal ontvang je geld voor een bepaalde dienst. Bij ons kan het zo zijn dat wij zelf betalen voor het leveren van een dienst. Dat maakt het lastig te begrijpen voor veel mensen. We zijn bepaald geen 13 in een dozijn bedrijf, daardoor doen we super goede business. Met Marcel hebben we een accountant die het heel goed snapt.

Wij zijn dan ook al meer dan 15 jaar een tevreden klant van Schooten Advies.

Zij begrijpen mij als ondernemer. Ik heb in het verleden wel ervaringen gehad met andere kantoren, maar ondernemende accountants begrijpen ondernemers beter dan passieve accountants.

Enige minpuntje is de koffie bij Schooten Advies.

Die krijg ik niet vaak genoeg! Ik kom er te weinig. Maar dat maakt niet uit want ze komen regelmatig bij ons. Sally komt sowieso ieder kwartaal bij ons om af te stemmen of alles administratief juist verloopt en verwerkt is. Ook al wel 15 jaar denk ik. En ook Sally is een erg deskundig en prettig persoon!

We houden elkaar regelmatig voor de gek.

Ik zeg altijd dat je iedere dag minstens één keer goed moet lachen. Over het algemeen zijn accountants toch stoffig en niet plezierig in de omgang, maar daar is bij Schooten Advies niets van te merken. Dus dat komt wel goed met dat lachen!

- Willy van den Boer

Lees hier alle klantverhalen