image

Klantverhaal: Robert Manders - MTA

Als hightech toeleverancier in machinebouw ontwikkelen en bouwen wij mechatronische machines en systemen. Dat doen we sinds 2002 en nu met ongeveer 75 mensen. ‘Creating machines together’ is ons motto, met de nadruk op samen. Natuurlijk samen met onze medewerkers, maar ook samen met klanten, leveranciers en partners. En dus ook echt samen met Schooten Advies.


Prestaties en welzijn gaan volgens ons hand in hand.

We bedrijven hier iedere dag topsport en dat moeten onze mensen in een prettige ambiance kunnen doen. Dan leveren ze namelijk topprestaties. Ik merk dat bij Schooten Advies eenzelfde gedachte heerst en dat werkt erg prettig. Het klikt goed met ze. Ook de flexibiliteit die wij af en toe in onze samenwerking verlangen verloopt naar wens.

Bij het vorige accountantskantoor waarmee we samenwerkten misten we het creatieve vermogen.

Het was niet bij de tijd en te conservatief voor ons. Tijdens de eerste kennismaking met Rien Verhoeven was het ‘liefde op het eerste gezicht’. Geen stoffig, grijze boekhoudersmentaliteit, maar direct proactief, out-of-the-box meedenken en kort op de bal spelen. We hebben de juiste klik. Rien is erg gedreven en een op-en-top ondernemer. Voor ons het boegbeeld van Schooten Advies.

Omdat we hard groeien hebben we sinds een paar jaar zelf parttime een CFO in dienst.

De meerwaarde in de samenwerking met Schooten Advies ervaren we als ondernemers nu vooral als het gaat over onze privé financiën en pensioenen. Maar ook als we sparren over de fiscale aspecten rondom loon, management fee en dividend bijvoorbeeld. Het zoveel als mogelijk fiscaal en juridisch veiligstellen van onze huidige en toekomstige inkomens- en vermogenspositie dus eigenlijk.

Door duidelijke afspraken over de kosten.

Met vaste maandbedragen voor de standaard werkzaamheden en vooraf overleg over de facturering van aanvullende (advies)werkzaamheden, wordt voorkomen dat irritaties en discussies over geld de relatie aantasten. Dat zorgt ervoor dat de relatie zich richt op inhoud en toegevoegde waarde en niet op gesteggel over kosten. Dat geeft duidelijkheid en rust.

We zijn erg tevreden.

De flexibele opstelling als iets echt even snel moet is prettig. Dat geldt ook voor het fris en fruitige karakter van dit accountantskantoor. Je merkt goed dat het een echt mensen kantoor is. Ze kruipen dicht op de huid van klanten en reageren goed op vragen.

Wat mij betreft blijft Schooten Advies vol inzetten op de persoonlijke band en de kwaliteit van de relatie.

Vakinhoudelijkheid, capaciteit en kwaliteit zitten goed, maar dat geldt ook voor sommige andere kantoren. Met het persoonlijke in de relatie kan Schooten Advies juist echt het verschil blijven maken!

- Robert Manders

Lees hier alle klantverhalen