image

Klantverhaal: Roger Zweegers - OBI Automatisering

We werken al vele jaren samen met Schooten Advies. Volgens mij zijn we zelfs elkaars eerste klanten! Wijzelf bouwen en beheren computernetwerken en doen dit dus ook voor Schooten Advies. Denk ook aan goede back-ups en de Wet Bescherming Persoonsgegevens bijvoorbeeld. Beveiliging en continuïteit staan bij een accountantskantoor natuurlijk heel hoog in het vaandel. Hierdoor hebben we eigenlijk met iedereen van Schooten Advies regelmatig contact. Marcel Koehler regelt de financiële zaken voor ons en als het fiscaal de diepte in gaat schakelen we Patrick Steeghs in.


Ik typeer Schooten Advies als vriendelijk en oprecht.

Bovendien geven ze me een veilig gevoel. Ik weet dat het werk bij hun in goede handen is. Ze hebben heel veel jaren ervaring, zijn doorgewinterd in hun vak en dat schept vertrouwen. Je doet zaken met vennoten die zelf ook ondernemer zijn. Hierdoor ervaar ik een hoop inlevingsvermogen, waardering en respect in de onderlinge samenwerking.

Aangezien mijn bedrijf volop groeit is voortdurende coaching van groot belang.

Om niet de bocht uit te vliegen dient groei gecontroleerd en gedoseerd te worden. En dient er zo nu en dan geconsolideerd te worden. We trachten daarbij zoveel als mogelijk planmatig te werk te gaan. Te werken volgens een model. Met Marcel spar ik daar over en hij denkt mee over de juiste stappen op het juiste moment. Met inhoudelijke inbreng door Schooten Advies of met inschakeling van specifieke deskundigheid vanuit hun netwerk. Het is te waarderen dat ze bij Schooten Advies goed weten waar hun deskundigheid begint en waar die ophoudt. En dat daar waar die ophoudt ze een beroep kunnen doen op expertise vanuit hun netwerk met deskundigen die op dezelfde golflengte zitten.

De samenwerking is en voelt goed.

Veel van onze klanten werken met formele accountantskantoren. Het menselijke aspect dat bij velen ontbreekt spreekt me bij Schooten Advies juist sterk aan. Het is authentieker en het gaat ‘op z’n Brabants’. Eerst gaat het over mij en mijn familie en daarna pas bespreken we inhoudelijk de zaken. Hierdoor kom je snel op één lijn en verlopen gesprekken een stuk efficiënter.

Bij Schooten Advies zijn ze trouwens altijd in voor een geintje. Ik kijk daarom nu alweer uit naar het volgend treffen. Mag overigens gerust een etentje zijn heren!

- Roger Zweegers

Lees hier alle klantverhalen