image

Klantverhaal: Mireille van Mierlo - Van Mierlo Technische Handelsonderneming B.V.

Sinds de start van de samenwerking met mijn vader destijds, zijn de contacten met Schooten Advies al 25 jaar zeer persoonlijk en gericht op een optimale groei van onze organisatie. Zowel fiscaal gezien als in mogelijkheden rondom onze bedrijfsvoering. Het totale pakket aan fiscale en financiële zaken hebben we bij Schooten Advies ondergebracht.


Uitgebreid assortiment.

Als technische handelsonderneming leveren wij een uitgebreid assortiment aan o.a. de metaalindustrie, non-food sector en hightech industrie. Als preferred supplier hebben we veel kennis en ervaring rondom gereedschappen in de semicon industrie, denk aan cleanroom compatible gereedschappen. Dit maakt ons uniek in deze markt.

Het zijn specialisten met hart voor hun werk, maar ook voor hun klant.

Ons team van 15 medewerkers ondersteunt, adviseert en denkt oplossingsgericht mee met onze klanten om zo hun rendement te verhogen. En dat is precies zoals Schooten Advies ook werkt. Het zijn specialisten met hart voor hun werk, maar ook voor hun klant. Ze zijn altijd bereid mee te denken, snel te reageren en vooral ingewikkelde vraagstukken in heldere taal toe te lichten. Hierdoor hoef ik zelf niet urenlang te ploegen in ellenlange documenten die voor een leek niet te begrijpen zijn. Dit bespaart veel kostbare tijd.

Mijn vader was niet van het urenlang doorspitten van niet te begrijpen aktes.

Ik weet nog dat de administratieve, fiscale en juridische toelichting vroeger bij mijn vader persoonlijk thuis over de vloer werd gedaan door Rien Verhoeven. Mijn vader was niet van het urenlang doorspitten van niet te begrijpen documenten en aktes. Rien legde hem alles zo duidelijk uit, dat de jaarstukken ondersteboven op tafel slechts als bierviltje werden gebruikt! Dat persoonlijke contact, begrijpen wat de doelstelling van de organisatie is en dit helder vertalen naar degene voor wie dit geen dagelijkse materie is, is zó belangrijk...

Geen ‘uurtje factuurtje’.

We werken met kundige specialisten als John Tappel, die een persoonlijke benadering en snelle reactie voorop heeft staan. Geen ‘uurtje factuurtje’, maar oprechte aandacht voor alle vragen op gebied van accountancy. Ook andere vraagstukken kunnen we kwijt, omdat Schooten Advies beschikt over brede en diepe deskundigheid en een uitgebreid netwerk van specialisten. Als het niet hun eigen discipline betreft, schakelen ze ons door naar een vakspecialist. Daar hebben we weleens naar tevredenheid gebruik van gemaakt.

Onze administratie moet op orde zijn.

We willen duidelijke financiële rapportages en onze jaarrekening moet kloppen. Daarnaast bekijkt Schooten Advies waar we kunnen besparen op belastingen en wordt advies gegeven op gebied van toekomst, bedrijfsvoering en optimalisering van de bedrijfsstructuur. Worden de onderlinge verhoudingen fiscaal geoptimaliseerd. En is ook aandacht besteedt aan onze financiele planning en de nalatenschapsplanning van mijn ouders. Dus niet alleen aandacht voor de onderneming maar ook voor de ondernemer zelf!

Dat intensief meedenken met ons, de persoonlijke aandacht en de snelle en heldere uitleg, maken dat wij erg tevreden zijn over de samenwerking met Schooten Advies.

- Mireille van Mierlo

Lees hier alle klantverhalen