Accountant Someren

22 mei 2019

image

Accountant Someren

Schooten Advies is een no-nonsense accountants- en belastingadvieskantoor in Helmond. We richten ons onder andere op het MKB in de regio Helmond-Someren. Het kantoor is eind jaren negentig opgericht. Sinds 2006 treden we naar buiten onder de naam Schooten Advies.

Wij zijn ondernemers, net als u. Wij zijn ook starter geweest, hebben ons in de schulden gestoken en risico’s genomen. Wij hebben de gevolgen van overlijden en arbeidsongeschiktheid aan den lijve ondervonden en personeel aangenomen en ontslagen. Maar ook de successen gevierd die ons hebben gebracht tot waar we nu staan:

Een gezonde onderneming met een stabiele directie en een hecht team van 20 medewerkers. Een kantoor van mooie omvang, vinden wij. Lean and mean. Groot genoeg om een breed dienstenpakket aan te bieden, bekwaam personeel aan te trekken en topkwaliteit te leveren. Klein genoeg om snel te kunnen schakelen, om onze teamgeest te behouden en een persoonlijke relatie met onze klanten op te bouwen en te onderhouden. Deze combinatie leidt tot een optimaal prijs-kwaliteitsniveau waar weinig kantoren aan kunnen tippen.

Bekijk de gezichten van Schooten Advies om te weten wat voor vlees u in de kuip heeft of maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking. Wij verwelkomen u graag aan de Schootense Dreef in Helmond om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Onze adviseurs staan voor jou klaar

avatar

Rien Verhoeven

Fiscalist / Partner
avatar

Patrick Steeghs

Fiscalist / Partner
avatar

Marcel Koehler

Accountant / Partner
avatar

John Tappel

Accountant / Partner

Heb je een vraag over het bovenstaande?