Belastingadvies Helmond

22 mei 2019

image

Belastingadvies Helmond

Niet alleen op administratief gebied moeten uw zaakjes goed geregeld zijn. Als ondernemer dient u ook te kijken naar de fiscale en juridische aspecten van uw onderneming. In ieder geval bij de start, de groei, de uitbreiding en de eventuele overdracht van uw bedrijf.

Onze fiscalisten kunnen u op breed vlak ondersteunen en adviseren in uiteenlopende situaties. Ook wanneer de oplossing op een vraagstuk niet in de fiscale hoek gezocht moet worden. Adviezen waarmee u kansen kunt benutten of problemen kunt voorkomen. Maar waarbij wij in ieder geval toegevoegde waarde leveren.

Uitgangspunt hierbij is dat onze adviezen oplossingsgericht en eenvoudig zijn. Geen reeks van alternatieven. Geen onnodig complexe constructies, maar een duidelijke koers. Deskundige en scherpe adviezen met de zekerheid van een goede afloop. Linksom of rechtsom.

Belastingaangiften
We verzorgen voor u alle fiscale aangiften, waaronder die van de omzet-, loon-, inkomsten-, dividend- en vennootschapsbelasting. Daarnaast ook de aangiften erf- en schenkingsbelasting.

Begeleiding bij belastingcontroles
Schooten Advies heeft een goede relatie met de belastingdienst. Dit verkleint voor u de kans op een belastingcontrole wanneer wij uw boekhouding en aangiftes verzorgen. Wordt u er desondanks toch uitgepikt, dan kunt u rekenen op onze techniek en tactiek om vervelende uitkomsten te voorkomen. We begeleiden u bij de controles en eventuele bezwaar- en beroepsprocedures. We gaan de strijd aan met de fiscus, waarbij wij de goede relatie in stand houden. Uit ervaring weten we immers dat dat voor u uiteindelijk het beste resultaat oplevert. Strategie is vaak minstens zo belangrijk als techniek.

Onze adviseurs staan voor jou klaar

avatar

Rien Verhoeven

Fiscalist / Partner
avatar

Patrick Steeghs

Fiscalist / Partner
avatar

Marcel Koehler

Accountant / Partner
avatar

John Tappel

Accountant / Partner

Heb je een vraag over het bovenstaande?