Belastingadvies Someren

22 mei 2019

image

Belastingadvies Someren

Schooten Advies verkleint voor u de kans op een belastingcontrole wanneer wij uw boekhouding en aangiftes verzorgen. Dit doen wij door onze goede relatie met de belastingdienst.

Niet alleen op administratief gebied moeten uw zaakjes goed geregeld zijn. Als ondernemer is het verstandig ook te kijken naar de fiscale en juridische aspecten van uw onderneming. In ieder geval bij de start, de groei, de uitbreiding en de eventuele overdracht van uw bedrijf.

Wanneer de oplossing op een vraagstuk niet in de fiscale hoek gezocht moet worden kunnen onze belastingadviseurs u op breed vlak ondersteunen en u belastingadvies geven. Uitgangspunt hierbij is dat onze belastingadviezen oplossingsgericht en eenvoudig zijn. No-nonsense belastingadvies door een duidelijke koers. Geen reeks van alternatieven en geen onnodig complexe constructies. Deskundige en scherpe adviezen met de zekerheid van een goede afloop. Linksom of rechtsom.

Over ons
Schooten Advies is een gezonde onderneming in met belastingadviseurs uit Deurne-Helmond met een stabiele directie en een hecht team van 20 medewerkers en belastingadviseurs in de regio Deurne-Helmond. Een kantoor van mooie omvang, vinden wij. Groot genoeg om een breed dienstenpakket aan te bieden, bekwame belastingadviseurs aan te trekken en topkwaliteit te leveren. Klein genoeg om snel te kunnen schakelen en een persoonlijke relatie met onze klanten op te bouwen. Deze combinatie leidt tot een prijs-kwaliteitsniveau waar menig ander kantoor niet aan kan tippen.

Begeleiding bij belastingcontroles
Schooten Advies heeft een goede relatie met de belastingdienst. Dit verkleint voor u de kans op een belastingcontrole wanneer wij uw boekhouding en aangiftes verzorgen. Wordt u er desondanks toch uitgepikt, dan kunt u rekenen op onze techniek en tactiek om vervelende uitkomsten te voorkomen. We begeleiden u bij de controles en eventuele bezwaar- en beroepsprocedures. We gaan de strijd aan met de fiscus, waarbij wij de goede relatie in stand houden. Uit ervaring weten we immers dat dat voor u uiteindelijk het beste resultaat oplevert. Strategie is vaak minstens zo belangrijk als techniek.

Onze adviseurs staan voor jou klaar

avatar

Rien Verhoeven

Fiscalist / Partner
avatar

Patrick Steeghs

Fiscalist / Partner
avatar

Marcel Koehler

Accountant / Partner
avatar

John Tappel

Accountant / Partner

Heb je een vraag over het bovenstaande?