image

Wie zijn wij

Vermetten Schooten Advies is een advies- en accountantskantoor met een team van ervaren en deskundige vennoten en medewerkers.
image

Dienstbaar aan de klant en aan elkaar

Ons kantoor is gestart als puur belastingadvieskantoor en later doorgegroeid tot accountants- en belastingadvieskantoor. Wij zijn gericht op de toekomst, pro-actief, creatief en vooral oplossingsgericht. En zo werkt het bij ons al meer dan 20 jaar.

Deze mindset en attitude verklaren het verschil met veel andere kantoren die gestart zijn als traditioneel accountantskantoor, die zich vooral bezig houden met de cijfers uit het verleden en het advies op de tweede plaats hebben staan.

Een club van circa twintig personen die lekker in hun vel zitten, goed weten samen te werken en die dienstbaar zijn aan de klant en aan elkaar. Een kantoor met een solide netwerk van gelijkgestemde professionals, zodat altijd voor iedere ondernemer en voor iedere klus de geschikte deskundige en de juiste oplossing wordt gevonden.

Wij richten ons primair op de MKB-ondernemer in de regio van vijftien kilometer rondom Helmond. De meest optimale invulling van de relatie is namelijk die waarbij de fysieke afstand niet al te groot is.

Wij hebben de ervaring en de visie dat een ondernemer, juist in een tijd van steeds verdergaande automatisering, digitalisering en afstandelijkheid steeds meer behoefte heeft aan een oprecht betrokken sparringpartner van vlees en bloed. Een partij met wie hij, indien nodig, snel aan tafel kan om brainstormend tot goede oplossingen te komen.

Lees verder
image

Een platte organisatie met korte communicatielijnen

In verhouding tot de omvang van onze organisatie hebben wij relatief veel vennoten. Dit is een bewuste keuze. We willen immers graag voor onze klanten snel en goed bereikbaar zijn.

Wij zijn 'meewerkend voorman' en ondernemers, net zoals jij. Wij zijn ook starter geweest, hebben ons in de schulden gestoken, geïnvesteerd en risico’s genomen. Wij hebben de gevolgen van overlijden en arbeidsongeschiktheid aan den lijve ondervonden en personeel aangenomen en ontslagen. Ook hebben we nagedacht over visie en strategie en onze koers bepaald. En we hebben successen behaald en gevierd die ons hebben gebracht waar we nu staan.

Een gezonde lean-and-mean ingerichte onderneming die snel, efficiënt en op een menselijke manier werkt. Die op alle fronten gestroomlijnd is ingericht. Of het nu de automatisering, de digitalisering, de logistiek, personele bezetting of huisvesting betreft. We zijn een speedboot tussen de vele waterfietsen en mammoetschepen.

Een kantoor met een optimale omvang. Groot genoeg om met voldoende kwaliteitswaarborgen en continuïteit een breed dienstenpakket aan te bieden, bekwaam personeel aan te trekken en topkwaliteit te leveren. Klein genoeg om snel te kunnen schakelen en een persoonlijke relatie met onze klanten te onderhouden.

Deze combinatie van factoren leidt tot een prijs-kwaliteitsverhouding waar menig kantoor niet aan kan tippen. Wij zijn dan ook van mening dat je bij ons het beste van twee werelden geboden krijgt.

Neem contact op