Vacature: Beginnend assistent-accountant AA met doorgroeimogelijkheden

Heb jij je HBO opleiding Accountancy/Bedrijfseconomie of Associate degree Accountancy (bijna) afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden binnen een klein, professioneel accountants- en belastingkantoor? Dan is deze functie bij Schooten Advies wellicht iets voor jou.

Schooten Advies is een informeel kantoor van ruim 15 personen die lekker in hun vel zitten, goed weten samen te werken en die dienstbaar zijn aan de klant en aan elkaar. Wij werken voor een interessante gevarieerde groep klanten, van klein tot groot in een verscheidenheid van branches.

Wegens groei in opdrachten zijn wij per direct op zoek naar een beginnend assistent-accountant AA.

Herken jij jezelf hierin en zie jij jezelf als collega binnen ons team? Bekijk dan de volledige vacature en reageer.

De functie

Je wordt bij ons allround opgeleid binnen de samenstel- en adviespraktijk. Jouw werkzaamheden bestaan zowel uit het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften, het bieden van administratieve en bedrijfseconomische ondersteuning aan klanten en het voorbereiden van adviezen. De complexiteit van opdrachten wordt afgestemd op jouw zelfstandigheid, kennisniveau en ambitie. Van jouw ontwikkelingsplan maken we maatwerk. Je werkt in een klein team en krijgt bij aanvang een vaste begeleider, waardoor je kunt rekenen op voldoende ondersteuning en coaching bij de uitvoering van jouw werkzaamheden.

Jouw profiel

Wij komen graag in contact met enthousiaste, initiatiefrijke schoolverlaters met een (bijna) afgeronde HBO opleiding , afstudeerrichting Accountancy/Bedrijfseconomie. Je omringt je graag met professionele collega’s van wie je kunt leren. Verder is van belang dat je een collegiale instelling hebt, makkelijk communiceert en affiniteit hebt met automatisering. Wanneer je al werk- of stage-ervaring binnen de accountancy hebt is dat uiteraard een pré.

Ons aanbod

Een uitdagende baan voor iemand die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de accountancy, maar daarbij de informele sfeer en het karakter van een klein professioneel kantoor laat prevaleren boven de kenmerken van een groot kantoor. Je hebt invloed op jouw eigen ontwikkelingsplan. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om mee te groeien met de ontwikkeling van het kantoor. Daarbij kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden en studiefaciliteiten. Wij hechten aan een gezonde werk-privé balans, daarom is overwerk bij ons niet tot norm verheven.

Reageren

Verdere informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website: https://www.schootenadvies.nl/. Richt je reactie per e-mail aan Marcel Koehler via: m.koehler@schootenadvies.nl. Voor vragen over deze functie kun je telefonisch contact met hem opnemen,  telefoon: 0492-588044.

 

Deel dit artikel


Wil jij op de hoogte worden gehouden met interessante updates waar je echt iets aan hebt?
Schrijf je dan hier in.
Alle Vacatures