Vacature: Gemotiveerde, beginnend assistent-accountant AA met doorgroeimogelijkheden

Heb jij je HBO opleiding Accountancy/Bedrijfseconomie (bijna) afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden binnen een klein, professioneel accountants- en belastingkantoor? Dan is deze functie bij Schooten Advies wellicht iets voor jou. Jij omringt je graag met professionele collega’s van wie je kunt leren.

Schooten Advies is een kantoor van circa 20 personen die lekker in hun vel zitten, goed weten samen te werken en die dienstbaar zijn aan de klant en aan elkaar.

Wegens groei in opdrachten zijn wij per direct op zoek naar een (assistent-) accountant AA.

Herken jij jezelf hierin en zie jij jezelf als collega binnen ons team? Bekijk dan de volledige vacature en reageer.

De functie

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiften en het bieden van administratieve en bedrijfseconomische ondersteuning aan klanten. Je kunt daarbij uiteraard rekenen op voldoende ondersteuning en coaching bij de uitvoering van deze werkzaamheden.

Jouw profiel

Wij komen graag in contact met enthousiaste, initiatiefrijke schoolverlaters met een (bijna) afgeronde HBO opleiding , afstudeerrichting Accountancy/Bedrijfseconomie. Verder is van belang dat je een collegiale instelling hebt, klantgerichtheid bent, over communicatieve vaardigheden beschikt en affiniteit hebt met automatisering. Wanneer je al werk- of stage-ervaring binnen de accountancy hebt is dat uiteraard een pré.

Ons aanbod

Een uitdagende baan voor iemand die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de accountancy, maar daarbij de informele sfeer en het karakter van een klein professioneel kantoor laat prevaleren boven de kenmerken van een groot kantoor. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om mee te groeien met de ontwikkeling van het kantoor. Daarbij kun je rekenen op marktconforme arbeidsvoorwaarden en goede studiefaciliteiten.

Reageren

Verdere informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website: https://www.schootenadvies.nl/. Richt je reactie per e-mail aan Marcel Koehler via: m.koehler@schootenadvies.nl. Voor vragen over deze functie kun je telefonisch contact met hem opnemen,  telefoon: 0492-588044.

Deel dit artikel


Wil jij op de hoogte worden gehouden met interessante updates waar je echt iets aan hebt?
Schrijf je dan hier in.
Alle Vacatures