Vacature: Zelfstandig assistent-accountant AA c.q. aankomend relatiebeheerder

Ben jij toe aan een carrièrestap binnen de samenstel- en adviespraktijk ? Werk jij graag binnen een klein kantoor en voor uitdagende en interessante klanten ? En in een professionele en toch informele werkomgeving ?

Dan is deze functie bij Schooten Advies wellicht iets voor jou !

Bij Schooten Advies adviseer je (zelfstandig) MKB ondernemers, je begeleidt junior assistenten en je bouwt een eigen relatienetwerk op. Je bent leergierig en groeit graag door in jouw functie.

Schooten Advies is een kantoor van ruim 15 personen die lekker in hun vel zitten, goed weten samen te werken en die dienstbaar zijn aan de klant en aan elkaar.

Wegens groei in opdrachten zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig assistent-accountant AA c.q. aankomend relatiebeheerder.

Herken jij jezelf hierin en zie jij jezelf als collega binnen ons team? Bekijk dan de volledige vacature en reageer.

De functie

Op basis van de inmiddels door jou opgedane kennis en ervaring maken we voor jou graag een ontwikkelingsplan op maat, aangepast aan de door jou gewenste zelfstandigheid, ambitie en interessegebieden. Naast het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften en het adviseren van cliënten op administratief en fiscaal gebied, verwachten we van jou een actieve rol in de kwaliteitsbeheersing en automatisering binnen ons kantoor. Daarnaast word je in toenemende mate betrokken bij relatiebeheer en bij bijzondere opdrachten, waarbij je kunt rekenen op voldoende begeleiding door ervaren professionals.

Jouw profiel

Je hebt een collegiale en klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, zelfverzekerd, initiatiefrijk en hebt een flexibele houding. Je vindt het leuk om MKB-ondernemers te adviseren en hebt affiniteit met automatisering. Je hebt een afgeronde HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie en ongeveer drie tot acht jaar werkervaring binnen een accountantskantoor.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende baan voor iemand die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de accountancy. De informele sfeer en het karakter van een klein, professioneel kantoor spreken je meer aan dan de kenmerken van een groot kantoor. Je krijgt  de mogelijkheid om mee te groeien met de ontwikkeling van het kantoor. Daarbij kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden en studiefaciliteiten. Wij hechten aan een gezonde werk-privé balans, daarom is overwerk bij ons niet tot norm verheven.

Reageren

Verdere informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website: https://www.schootenadvies.nl/. Richt je reactie per e-mail aan Marcel Koehler via: m.koehler@schootenadvies.nl. Voor vragen over deze functie kun je telefonisch contact met hem opnemen, telefoon: 0492-588044.

 

Deel dit artikel


Wil jij op de hoogte worden gehouden met interessante updates waar je echt iets aan hebt?
Schrijf je dan hier in.
Alle Vacatures