Vacature: Zelfstandige (assistent-) accountant AA met groeipotentie

Wil jij als ervaren (assistent-) accountant AA een zelfstandige rol binnen een klein, professioneel accountants- en belastingkantoor? Dan is deze functie bij Schooten Advies wellicht iets voor jou. Bij Schooten Advies adviseer je (zelfstandig) MKB ondernemers, je begeleidt junior assistenten en je bouwt een eigen relatienetwerk op. Je bent leergierig en groeit graag door in jouw functie.

Schooten Advies is een kantoor van circa 20 personen die lekker in hun vel zitten, goed weten samen te werken en die dienstbaar zijn aan de klant en aan elkaar.

Wegens groei in opdrachten zijn wij per direct op zoek naar een (assistent-) accountant AA.

Herken jij jezelf hierin en zie jij jezelf als collega binnen ons team? Bekijk dan de volledige vacature en reageer.

De functie

Naast het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften en het adviseren van cliënten op administratief en fiscaal gebied, verwachten we van jou een actieve rol in de kwaliteitsbeheersing binnen ons kantoor en bij het coachen en begeleiden van jongere assistenten. Daarnaast word je in toenemende mate betrokken bij relatiebeheer en bij bijzondere opdrachten.

Jouw profiel

Je hebt een collegiale en klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, zelfverzekerd, initiatiefrijk en hebt een flexibele houding. Je vindt het leuk om MKB-ondernemers te adviseren en hebt affiniteit met automatisering. Je hebt een afgeronde HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie en ongeveer drie tot acht jaar werkervaring binnen een accountantskantoor.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende baan voor iemand die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de accountancy. De informele sfeer en het karakter van een klein, professioneel kantoor spreken je meer aan dan de kenmerken van een groot kantoor. Je krijgt  de mogelijkheid om mee te groeien met de ontwikkeling van het kantoor. Daarbij kun je rekenen op marktconforme arbeidsvoorwaarden en goede studiefaciliteiten.

Reageren

Verdere informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website: https://www.schootenadvies.nl/. Richt je reactie per e-mail aan Marcel Koehler via: m.koehler@schootenadvies.nl. Voor vragen over deze functie kun je telefonisch contact met hem opnemen, telefoon: 0492-588044.

Deel dit artikel


Wil jij op de hoogte worden gehouden met interessante updates waar je echt iets aan hebt?
Schrijf je dan hier in.
Alle Vacatures